De nieuwe standalone versie is vanaf nu beschikbaar op Google Play Store: HBD-ConFlictApp (€  2,39 incl.). Voor eigenaren van de vorige versie HBD-ConFlictApp is deze nieuwe versie gratis verkrijgbaar. Dit geldt ook voor toekomstige kopers en huidige bezitters van het cursusboek. Voor meer informatie:  Contact en support

Iedereen heeft met conflicten te maken…

Communicatie gaat vaak niet perfect. We zijn allemaal mensen met verschillende wensen. En gebreken natuurlijk. De HBD-ConFlictApp biedt hulp bij het voorkomen en oplossen van conflicten.

Overzicht- en startscherm

de hbd-mthodeHoofdmenu 

Directe beschikbaarheid app is een groot voordeel bij een lopend conflict.

Een cursus en/of boek heb je niet altijd en overal bij de hand. Conflicten doen zich op de gekste plaatsen en tijden voor. Die wachten niet tot je netjes thuis bent en je dat hoofdstuk er nog eens op nageslagen hebt. In de vorm van een app kan de HBD-methode nog effectiever ingezet worden bij  het oplossen en voorkomen van conflicten. De app kan als een soort wijze raadgever je bijstaan.  De app is gebaseerd op de Quick Guide van de communicatiecursus Herkennen, Bezinnen, Doen: de HBD-Methode.

De HBD-methode De 3-fase methode: Herkennen, Bezinnen, Doen

 

Ontdek wie je bent en wie de ander is.

Ontwikkel je persoonlijkheid, je vaardigheden en je relaties.

Afgeleid van de cursus is ook de app gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van jezelf, wie je echt bent, hoe je communiceert daarover en het ontdekken van wie de ander is.

De app omvat ook de relatiewijzer: een meetlat voor gezonde relaties en communicatie.

Relatiecriteria

  HBD-ConFlictApp (€  2,39 incl.)